Fontos információk

Cím: 2040 Budaörs, Szabadság út 134.

Tel: 06 23 447-803

E-mail: kabinet@budaors.hu

 

A Városháza a 2005-ös újjáépítést követő átadása óta, mint „Közösségi Városháza” a város közművelődési és kulturális életében, mint kiegészítő kulturális színtér változó mértékben vállal szerepet.

Már a tervezés során cél volt, hogy közösségi terek létrehozásával alkalmas legyen kulturális és közigazgatás-szakmai programok befogadására is, mint például: kiállítások, koncertek, konferenciák, szakmai napok, előadások.

· Népszerű és keresett kiállítási tér a Városháza aulája, ahol az ügyfélforgalom miatt a kiállítások látogatottsága magas. Kiállítási lehetőség elsősorban budaörsiek számára biztosítható.

· A tanácsterem megfelelő akusztikai kialakításával és megjelenésével könnyű, valamint komolyzenei koncertek, tanácskozások és konferenciák színhelye.

· A Városháza nyugati oldalán található szabadtéri színpad színházi előadások, táncbemutatók és koncertek színhelye volt.

A városházi programok szervezése és lebonyolítás a Polgármesteri Hivatallal egyeztetve történik.

A Hivatal által szervezett városi rendezvények: IDESÜSS Budaörs Napja, Budaörs Karácsonya, nemzeti ünnepekhez kapcsolódó ünnepségek és megemlékezések.