Ifiklub

Bemutatkozás

A Károly király utca elején álló, egykor Budaörs mozijaként ismert épület ma Városi Ifjúsági Klub névre hallgat. Ugyan a szalagos mozigépekbe tekercs már nem kerül, ám filmvetítésekből így sincs hiány. Intézményünk a Budaörsi Latinovits Színház égisze alatt működve, főként a gyermekeknek és a fiatal felnőtteknek nyújt kulturális szabadidős teret, azonban – a nevében foglaltan túl – az óvodás-, felnőtt- és időskorúak számára is aktív tevékenységeket kínálunk a hét szinte minden napján.

 

A heti rendszerességű mozgásos, táncos tanfolyamok, színi-és tudományos szakkörök mellett, az ifiklub csapata sokszínű rendezvényekkel és eseményekkel készül – a korábbi évekhez hasonlóan – a 2017-es esztendőben is.

Programnaptárunkat idén is számos koncert, zenés rendezvény, filmvetítés, ismeretterjesztő és érzékenyítő programok, játékos családi napok, Szülők Akadémiája előadássorozat valamint a Budaörsi Latinovits Színház gyermekdarabjai tarkítják.

Hogy néhányat előzetesen említsünk kínálatunkból, terveink között szerepel a világűrbe kalauzoló csillagászati nap, a dinoszauruszok korát idéző interaktív előadás, a hagyományok és jókedv jegyében örömtáncház a kicsiknek, robotika nap a technika kedvelőinek, a hétköznapokban társasjáték klub, valamint különböző korosztálynak szóló sikerkönyvek író-olvasó találkozójának szervezése. A Budaörsi Latinovits Színház 2017-ben újabb sikerdarabokat hoz el az Ifiklub színpadára, bábelőadásokkal és varázslatos mesejátékokkal várjuk a kicsiket. A részletes műsortervet a színház honlapján valamint az Ifiklub havi programajánlójában találják.

Évek óta nagy sikerrel fut a Wanted tehetségkutató kiállításunk, amire továbbra is örömmel várjuk olyan alkotók jelentkezését, kik szívesen bemutatnák műveiket egy-egy hónapig az Ifiklub aulájában az „ifjúkortárs-művészet” kedvelőinek.

Továbbra is szeretettel várjuk a gyermekeket és fiatalokat állandó szakköreinkre, mint például a hétfői és szerdai napokon futó diákszínpadra, a keddi és csütörtöki művészi tornára, a szerda kivételével mindennap zajló robotika szakkörre, valamint a 2017-ben újonnan induló lányoknak szóló szerdai showgirls,csütörtöki hastánc, és a pénteki brazil capoeira órákra.

 

A nagy népszerűségnek örvendő, immár három éve futó ’pszichokuckó’ kortárs segítő foglalkozás 2017-től hétfői napokon is zajlik a szerda és csütörtök délutánok mellett, ide folyamatos a jelentkezési lehetőség. A felnőtteknek szóló szakköreink sora is bővült 2017-ben, a salsa és bachata órák mellett cha-cha-cha órák is indulnak februártól, valamint a kundalini jóga reggeli alkalmai is bővültek, csütörtök mellett hétfőn is várjuk az érdeklődőket. Minden szakkörünkkel kapcsolatosan bővebb információt a honlapunkon találnak!

A színes programkínálat mellett nyitottak vagyunk még több újdonságra, szívesen fogadunk önálló kezdeményezéseket, ötleteket, terveket, hogy a budaörsi ifjúsági élet valóban minőségi színvonalú lehessen!

 

Városi Ifjúsági Klub

NYITVA TARTÁS

H-P: 8-22

Szo: rendezvény függően

V: rendezvény függően