Rólunk

Budaörsön rengeteg program, rendezvény és esemény közül lehet választani hétről- hétre. A látogatóknak nehézséget okoz eligazodni a sokszínű kínálat között.

A helyi kulturális intézmények vezetőinek összefogásából létrejött egy csoport, amelynek az a célja, hogy a városi eseményeket koordinálják, összehangolják és arról rendszeres és folyamatos tájékoztatást nyújtsanak.  E csoport munkájuk keretbe foglalására készült ez a weboldalt. 

Budaörsi programok néven létrejött egy weboldal és egy közösségi oldal is, amely a helyi programokat rendszerbe foglalja. Szeretnénk segítséget nyújtani a budaörsieknek, és minden érdeklődőnek abban, hogy egyszerűen ki tudják választani, hogy hol szeretnék tölteni a szabadidejüket illetve egy helyen megtalálják, hogy mikor, hol és milyen programok vannak a városban. Bízunk abban, hogy kezdeményezésünk sokak számára hasznos és használható lesz.

A közösség a teljesség igényével dolgozik, ugyanakkor olyan színes és gazdag a helyi kulturális élet köszönthetően az aktív civil szervezeteknek is, hogy előfordulhat, hogy nem minden program kerül fel erre a felületre.

Elérhetőségünk:  budaorsiprogramok@gmail.com